Intro   O nama   Usluge   Projekti   Kontakt

f.o

 

 

F.O. Development ima trinaest godina iskustva u Hrvatskoj i inozemstvu u podrucju razvoja i vodenja projekata u nekretninskom sektoru.

Nas tim je razvio niz renomiranih ostvarenih projekata u Hrvatskoj. U suradnji sa renomiranim arhitektonskim i projektnim uredima nasa tvrtka razvija,procjenjuje, savjetuje i vodi projekte u sektoru nekretnina. Nas se strucni tim sastoji od strucnjaka iz podrucja gradevine, prava, ekonomije i arhitekture.

 

 

 

Nas strucni tim vodi direktor Denis Cupic koji posjeduje vise od 13 godina iskustva u poslovima razvoja nekretnina i vodenja projekata. Bio je odgovoran za razvoj najveceg projekta u Hrvatskoj u razdoblju 2007 - 2010 godine, razvoj i gradnju Westgate Shopping city-a, te razvoj i gradnju cjelokupne infrastrukture u zoni Shopping city Zagreb na povrsini od 100 ha.

 

Denis Cupic predsjednik je Udruge Developera pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca, kao i clan skupstine i vijeca clanova HUP-a. Clan je povjerenstva Gospodarsko socijalnog vijeca Republike Hrvatske (GSV), te clan zupanijskog GSV-a Varazdinske Zupanije kao i aktivan clan raznih radnih skupina u zakonodavnom procesu vezanih uz investicije i zastitu okolisa. Cest je aktivni sudionik i panelista strucnih skupova i konferencija vezanih uz teme investicija.

 

U nasem poslovanju cesto smo savjetovani od strane renomiranih pravnih, gradevinskih i arhitektonskih strucnjaka. Sa njima u suradnji stalno poboljsavamo nase poslovanje kako bi nasim klijentima omogucili optimalnu strukturu i radni tijek dizajnirane prema potrebama projekta.

 

 

 

 

 

Clan smo Izvrsnog odbora Hrvatske udruge developera pod Hrvatskom udrugom poslodavaca. Nas direktor Denis Cupic obavlja funkciju Predsjednika udruge. Udruga okuplja sve eminentne ulagace u sektoru nekretnina u Hrvatskoj.

 

Nasa strucnost je nagradena 2009. godine sa godisnjom nagradom grada Zapresica za razvoj i vodenje izgradnje projekta dovodenja i izgradnje infrastrukture u zoni Shopping city Zagreb.

 

 

 

Nase usluge uvijek provodi tim strucnjaka voden imenovanim voditeljem projekta. Voditelj projekta izvjestava klijenta te nadgleda sve interne procese koji se odvijaju na projektu.

Prije pocetka rada na projektu zajedno sa nasim klijentom definiramo raspored, budzet, ciljeve, nacin izvjestavanja i strucnjake koji ce biti angazirani. U suradnji sa nasim klijentom definiramo koordinacijske sastanke i nacin izvjestavanja koji se izvrsavaju prema dogovoru sa nasim klijentom. Modaliteti i nacini izvjestavanja se odobravaju na temelju nasih prijedloga od strane klijenta.

 

Nasi radni procesi se uvijek pripremaju i vode dvojezicno. Ukoliko je potrebno za sluzbenu korespondenciju i dokumente vezane za lokalno djelovanje nacionalni jezik je koristen kao sluzbeni jezik projekta prema trecim osobama, ali  komunikacija sa nasim klijentom  moze dvojezicna, a jezik projekta moze biti definiran kao engleski ili njemacki.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trenutno pripremamo razdvajanje nasih djelatnosti u dva branda od kojih ce jedan biti posvecen uslugama razvoja, project managementa i investicija, te drugi posvecen uslugama asset i property managementa (upravljanja imovinom i objektima).

 

Tijekom godina rada na projektima usvojili smo medunarodne modalitete radnih procesa i radnog tijeka i gdje je bilo potrebno prilagodili smo ih lokalnim procesima i zakonodavstvu. Nas angazman donio nam je veliko iskustvo i mi stalno razvijamo nove instrumente, modele, procese i alate u nasem dnevnom poslovanju, te ih primjenjujemo na projektima koje razvijamo i vodimo. U svakom projektu na kojem smo angazirani prvo temeljito analiziramo projekt i trenutne procese, te nakon toga formiramo nasu strukturu i definiramo potrebne alate i postupke. 

 

 

 

 

 

 

 

                 pdf (download) 

 

Pregled tvrtke

 

Reference

 

Prezentacija tvrtke

 

 

 

 

Media & Press (link)

coming soon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

 

 

 

 

 

Uskoro "relaunch" unutar dva branda:

         

 

fod_xxs_green           foa_xxs_green