Intro   O nama   Usluge   Projekti   Kontakt

f.o

 

 

Neki od projekta koje razvijamo predstavljeni su ovdje, zbog diskrecijske politike neki od projekata koje razvijamo nece jos biti prezentirani. Izdvojeno przentiramo najvaznije nase projekte. Ostali projekti na kojima smo angazirani vidljivi su iz nase referentne liste.

 

Reference (pdf)

 

 

 

Strip malls / Trgovacki parkovi

   U sekundarnim i tercijarnim gradovima Hrvatske i Bosne u sindikatu sa nasim partnerima razvijamo koncept strip-mall centara srednje velicine. Cilj je razviti brand strip malla u regiji koji bi bio prepoznatljiv po svojem imidzu te dobro prihvacen i prepoznat. Lokacije odlikuje iznimna vidljivost i frekventnost. Svaki centar ce imati 10 do 20 medunarodnih zakupnika, benzinsku crpku i drive-in restoran.

                                                                                                                         

Trgovacki Park Gospic Prezentacija (pdf)

Shopping centar City Point Varazdin                                                                                                                               

   U Varazdinu razvijamo shopping centar trece generacije sa Braunsberger Holdingom i partnerskom tvrtkom D / C Development / Construction. Cilj je razvoja etabliranje modernog shopping centra visoke kvalitete mix-a zakupnika i pruziti zabavne i sadrzaje za slobodno vrijeme posjetiteljima centra. Razvoj centra sa zabavnim sadrzajima je prvi takve vrste u Varazdinu.

                                                                                                                                                                                      

 

West Gate Zagreb

   Bili smo developer shopping centra West Gate Zagreb zajedno sa Braunsberger Holdingom i tvrtkom Redserve. U opsegu projekta razvili smo kompletnu infrastrukturu u obuhvatu od 1 mio kvadrata, razvili najveci shopping centar u Hrvatskoj, te pruzali usluge kooridnacije zakupoprimaca.

 

   Za Braunsberger Holding aktivni smo na Asset Managementu njihovih udjela u centru.

www

SHopping center City Colosseum Slavonski Brod

   U Slavonskom Brodu F.O. / Development je bio sudionik razvoja i gradnje shopping centra City Colosseum. Po otvorenju povjereno nam je upravljanje shopping centrom, te je ugovoreno pruzanje usluga Property Managementa, Center Managementa i Marketing Managementa.                                                                                                                                                                                                         

Prezentacija (pdf)

www

Stambeni projekt banfica

   U Varazdinu razvijamo stambeni projekt lociran u dijelu grada koji se naziva Banfica. Nas projekt ugodnog i udobnog stanovanja na Banfici pruziti ce visoku razinu stanovanja sa dostupnoscu javnih i sportskih sadrzaja.Paralelno sa nasim stambenim projektom 2 teniska terena i kosarkasko igraliste koji ce vlasnicima nasih stanova biti na raspolaganju bez naplate biti ce sagradeni. U radijusu od 300 m nalaze se vrtic i osnovna skola  dostupni nisko-frekventnom ulicom. Lokacija se nalazi u blizini rijeke Drave sto pruza pristup pregrstu zelenila.

 

Kalmar Medical Center

   U Rijeci sudjelujemo u razvoju poliklineke i hotela, kao prvog kapaciteta zdrastvenog turizma na Kvarneru. Pruzamo savjetodavne usluge i koncipiramo financiranje projekta.

 

Logisticko-distribucijski centar V/Log

   U Varazdinu razvijamo moderan logisticko - distributivan centar sa 35.000 metara kvadratnih modernih skladisnih resursa i uredskog aneksa te 25.000 metara kvadratnih dijelom otvorenog skladisnog prostora.  V/LOG ce biti povezan na zeljeznicku raskrsnicu te tako omoguciti brzu distribuciju zeljeznicom u koridoru Hrvatska / Madarska / Srbija. Lokacija je iznimno pristupacna cestovnim prometom i u blizini se nalazi carinarnica. Centar se nalazi u blizini Varazdinske zracne luke.

 

Swedspan Business development

   Za Swedspan dio INGKA Holdinga, IKEA grupe, bili smo partner u projektu razvoja proizvodnih kapaciteta na Balkanu tocnije razvoja tvornice iveral ploca. Projekt je obuhvacao Due Diligence i Razvoj Projekta kao brownfield projekta na jednoj od 15 identificiranih lokacija. Za odabranu lokaciju izradena je studija utjecaja na okolis i pripremljen projekt mjera sanacije.

 

RHI Due Diligence Serbia

   Za RHI Ag angazirani smo na Due Diligenceu postojecih tvornickih kapaciteta sa ciljem redevelopmenta kao brownfield projekta na lokaciji u Srbiji. Napravljena je procjena oneciscenja, prijedlog mjera sanacije i procjena troskova sanacije skupljanjem ponuda.

 

Asset Management Braunsberger Holding

   Za dugogodisnjeg klijenta i partnera Braunsberger Holding GmbH obavljamo usluge Asset Managementa nekretninskog i dionicarskog portfelja na podrucju Balkana. Projekti su prvenstveno trgovackog i turistickog tipa.

 

 

 

 

F.O. / Development

 

Rewe   /   KID Kranjska investicijska Druzba   /    Aldi / Hofer   /  RHI   /   Swedspan - INGKA Holding    /    Braunsberger Holding    /     Grading  Retail and Logistics Zone Karlovac   /  VLog  /  MD Profil  /  Prima Aqua West Gate  /  Retail Park Gospic    /    Grading   /   City Point Varazdin  /  Law office Frimmel and Anetter      

City Colosseum Slavonski Brod    

       

F.O. / Asset

 

City Colosseum Slavonski Brod  /  City Point Varazdin

Braunsberger Holding 

 D/C Development / Construction

 

 

Investiramo u vlastite projekte kao D / C Development / Construction