O nama

Opseg posla

O nama

Od 2001. stekli smo veliko iskustvo na području razvoja projekata i upravljanja nekretninama u srednjoj i jugoistočnoj Europi, s jakim fokusom na Balkan i Austriju. Naš portfelj razvijenih projekata, upravljanja nekretninama i ulaganjima u nekretnine ima vrijednost veću od 1,5 milijardi eura.

Osnivači smo Udruge developera pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca i član Gospodarsko-socijalnog vijeća Republike Hrvatske. Kao takvi aktivni smo sudionici u radnim skupinama za zakonodavstvo i vrlo smo angažirani u strukturnim reformama koje se provode u hrvatskom zakonodavstvu i onim reformama vezanima uz poslovnom okruženju. Djelujemo u 2 regionalna ureda u Hrvatskoj te lako dolazimo u svaki dio Hrvatske preko naša mreže suradnika.

Naši uredi nalaze se u Zaprešiću (pored Zagreba) i Varaždinu. Pokrivamo sve regije Hrvatske. Naša sestrinska tvrtka posluje u Federaciji Bosne i Hercegovine, a partner je u Republici Srpskoj. Ovim tržištima upravlja glavna tvrtka iz naših ureda u Hrvatskoj koja pruža podršku lokalnim timovima na navedenim tržištima.

Unutarnja organizacija podijeljena je na tri integrirana odjela, od kojih jedan pruža usluge vezane uz projekte, drugi pruža usluge vezane uz nekretnine, dok treći pruža usluge marketinga i PR-a. Osiguravamo snažnu integraciju svih odjela kako bismo isporučili kompleksna rješenja potrebna za usluge koje nudimo.

Tijekom godina pružali smo široki spektar usluga na području razvoja projekata i upravljanja nekretninama u Hrvatskoj. Naša tvrtka se temelji na više od desetljeća iskustva te snažno razvijenoj strukturi i kulturi tvrtke unutar nje. Naši zaposlenici imaju bogato iskustvo u svim područjima pružanja usluga u području nekretnina. Profil naših zaposlenika je spoj građevinskih inženjera, ekonomskih stručnjaka i zaposlenika s pravnom pozadinom, tako da možemo isporučiti strukturirane i integrirane usluge našim klijentima i partnerima.

Naše usluge uvijek se isporučuju u timu, na čijem je čelu iskusni voditelj tima odgovoran za projekt, a uvijek je tu pomoć našeg menadžmenta koji pruža podršku u ključnim trenutcima. Naše usluge se provode lokalno na lokalnom jeziku, a po potrebi i na engleskom, njemačkom, talijanskom i francuskom jeziku.

Unutarnji procesi razvijeni su i prilagođeni tržištu. Nadalje, na procese unutarnje kontrole i izvještavanja utjecalo je nasljeđe prethodno stvoreno u međunarodnom holdingu za nekretnine.